BOGDAN AVRAMESCU

About the Speaker
  • Profesie
    Sales Manager
  • Companie
    Allevo

Sales Manager, Allevo

Cu peste 14 ani de experienta in vanzari in industria bancara, de telecomunicatii si software (cu accent pe: automatizarea fluxurilor financiare, managementul trezoreriei, managementul riscurilor si solutii software de prevenire a fraudei), Bogdan Avramescu este Sales Manager al companiei Allevo.

In cadrul Allevo promoveaza solutii software care ajuta bancile, institutiile financiare si companiile sa automatizeze procesele financiare si sa respecte ultimele standarde si reglementari din domeniul platilor.

Principalele produse ale companiei Allevo sunt:

1) „FinTP pentru banci” – un middleware rapid care conecteaza back-office-ul, core banking-ul sau alte sisteme bancare interne cu retele externe, infrastructuri de piata sau canale de distributie. Asigura procesarea automata (STP) a tranzactiilor financiare si integrarea intre aplicatii proprietare si de obicei neinteroperabile.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati: https://allevo.ro/products/fintp-for-banks/

2) „FinTPc pentru companii” – o aplicatie centrala care integreaza sistemele ERP (software de contabilitate, software HR) cu toate aplicatiile de Internet Banking sau MultiCash, permitand trezoreriilor corporatiilor/departamentelor financiare sa isi automatizeze complet procesele financiare si sa isi standardizeze comunicarea cu bancile partenere.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati: https://allevo.ro/solutions/companies/

Bogdan Avramescu este certificat ca Sales Manager, Project Manager, Innovation Manager, Competitive Intelligence Expert, Trainer si Career Coach. A urmat specializari in Analiza si evaluare comportamentala, Coaching pentru performanta si este dedicat invatarii continue.

A sustinut workshop-uri despre „Verificarea bonitatii partenerilor de afaceri” la BT Club (Clubul Antreprenorilor din Romania) si la Institutul de Studii Financiare.