BIBIANA STANCIULOV

About the Speaker
  • Profesie
    Director General
  • Companie
    SONIMPEX TOPOLOVENI

Director General, SONIMPEX TOPOLOVENI

De profesie sociolog , Bibiana Stanciulov conduce Sonimpex Topoloveni SRL începând cu anul 1993. Compania își desfășoară activitatea în domeniul industriei alimentare oferind alimente funcționale unice, 100% naturale, fără zahar adăugat, conservanți, coloranți sau orice alt tip de ingrediente chimice.

Pe tot parcursul profesional, Bibiana Stanciulov a încurajat  transparența   și   calitatea   în   industria alimentară,   inovarea   în   spiritul   gastronomiei   tradiționale   autentice   și  verticalitatea producătorilor în era aditivilor alimentari.

Sonimpex Topoloveni este Furnizor al Casei Regale a României cu gama completă de alimente funcționale Topoloveni și Topoloveana. Magiunul din prune Topoloveni este primul produs românesc recunoscut la nivel european cu certificarea Indicație Geografică Protejată și timp de 5 ani a fost singurul produs unic, autentic și tradițional din România cu o astfel de distincție.

Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat ‘Superior Taste Award’ de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calității nutriționale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că “Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant”. Dulceața Topoloveana este premiată cu stele de aur pentru gust și calitate atât de către International Taste and Quality Institute Bruxelles, cât și de Monde Selection, cu medalii de argint și bronz.

Bibiana Stanciulov a transformat compania Sonimpex Topolovei in Brandul National care se doreste un exemplu pentru respectarea tradiției gastronomice românești – magiunul respecta  rețeta din 1914 – si al respectului pentru sănătatea consumatorilor si dezvoltarea micului investitor din agricultura. Noi, Sonimpex Topoloveni,  o societate foarte mică, am promovat o Românie așa cum ne dorim să fie și am muncit ca să o aducem la standardul pe care l-am considerat onorant poporului român.