BEATRICE DUMITRAȘCU

About the Speaker
  • Profesie
    CEO Residential Division
  • Companie
    One United Properties

CEO Residential Division, One United Properties

Beatrice Dumitrașcu este unul dintre profesioniștii cheie din cadrul companiei One United Properties. Are o carieră de 20 de ani în vânzări și marketing și și-a dedicat ultimii 17 ani industriei imobiliare, având ocazia să colaboreze cu majoritatea jucătorilor importanți de pe piață.

S-a alăturat companiei One United Properties în 2013, mai întâi ca manager de vânzări, iar în prezent în calitate de CEO Residential Division. Este responsabilă pentru administrarea celui mai mare portofoliu rezidențial premium de vânzări al One United, generând venituri importante pentru companie și menținând servicii de calitate superioară atât pentru clienți, cât și pentru proprietari. Este permanent la curent cu strategia de afaceri și comunicare a companiei, evaluând constant tendințele industriei și ale pieței, precum și strategiile de concurență, recomandând poziționarea și stabilirea prețurilor, evaluarea prognozei de vânzare și măsurarea performanței în raport cu planurile. Beatrice este un personaj-cheie al One United Properties și adesea este și purtător de cuvânt al companiei. Are abilități remarcabile și experiență vastă în domeniu și o atitudine profesională extrem de etică, precum și o preocupare permanentă pentru valorile companiei atât în interiorul acesteia, cât și în relațiile externe.

Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism, dar a simțit imediat că domeniul imobiliar este potrivit pentru ea. A lucrat pentru companii importante precum Forum Invest România, Anchor Group, Eurisko Consulting, Țiriac Imobiliare, Coldwell Banker și și-a consolidat abilitățile profesionale de-a lungul anilor în proiecte care implică vânzări, marketing, comunicare, management de proiect, evenimente și vânzări imobiliare.