AURELIAN CHITEZ

About the Speaker
  • Profesie
    Business Development Manager
  • Companie
    Romanian Software

Business Development Manager, Romanian Software

Aurelian Chitez este Business Development Manager in cadrul companiei Romanian Software si are o experienta de peste 10 ani in promovarea si vanzarea de solutii software dedicate optimizarii proceselor de resurse umane. In tot acest timp, Aurelian a contribuit la dezvoltarea de parteneriate durabile cu clientii Romanian Software, oferindu-le solutii flexibile, adaptate nevoilor pietei romanesti.

De peste 20 de ani, Romanian Software este unul dintre promotorii digitalizarii in domeniul resurselor umane si sustine mediul de afaceri prin dezvoltarea de solutii software si servicii de HR. Solutia integrata colorful.hr automatizeaza si optimizeaza procesele de resurse umane: bugetare, recrutare, administrare de personal, pontaj electronic, salarizare, training, evaluarea competentelor, spatiul personal al angajatului, comunicare interna, managementul documentelor.

Romanian Software ofera si servicii de externalizare a proceselor HR, consultanta legislativa, recrutare si leasing de personal, precum si traininguri acreditate de formare a specialistilor in resurse umane.

Printre clientii Romanian Software se numara companii precum: Amrest (Starbucks), Bergenbier, Altex, Universitatea Bucuresti, Nuclearelectrica sau Alro Slatina.