ANDREEA VOINEA

About the Speaker
  • Profesie
    Director Executiv Resurse Umane
  • Companie
    Banca Comercială Română, Erste Group

Director Executiv Resurse Umane, Banca Comercială Română, Erste Group

De numele Andreei Voinea se leagă două dintre cele mai mari transformări de resurse umane din economia românească, fiind mandatată de Erste Group, acționar al BCR, şi OMV, acționar al Petrom, să conducă procesele de integrare si transformare de resurse umane ale celor două companii.

Cu o vastă experienţă internațională, Andreea a lucrat pentru companii din Londra, New York şi Bruxelles, deținând poziții precum Head of Reward, Group Central Functions la Barclays Plc London; Senior Consultant pentru Towers Perrin în Londra, New York şi Bruxelles; precum şi poziția de Director Asociat în divizia de Global Equities pentru Deutsche Bank Securities New York.

Andreea a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti şi programul de MBA al Universităţii Tulane, A. B. Freeman School of Business din Statele Unite.

În prezent, Andreea este Presedinte HR Club Romania şi este membru fondator al Romanian Education Trust şi Romanian Business Club din UK.