ANCA PINTILIE

Anca Pintilie
About the Speaker
  • Profesie
    Head of Employer Branding
  • Companie
    Revolut

Global Head of Employer Branding, Revolut (Marea Britanie)

Anca are o experiență cumulativă de peste 15 ani în comunicare. În ultimii ani, a lucrat pentru una dintre cele mai mari companii globale de tehnologie, a construit de la zero funcția de employer branding pentru EMEA & APAC la Oracle. În această calitate, a condus echipa de inovație digitală responsabilă de noul design al forței de vânzări a Oracle, design menit să metamorfozeze procedurile de lucru până la  comportamentul digital al clienților finali. Proiectele sale au atins domenii ca transformare structurală, shift de mentalitate, alterări culturale specifice, modificarea comportamentului de achiziție. 

În prezent este responsabilă de constructia globala a functiei de employer branding pentru Revolut – compania cu cea mai rapidă creștere din Europa în domeniul fintech. 

Un strateg de business prin formare și un director creativ prin vocație, Anca e capabilă de o viziune de ansamblu pe termen lung, identificând cele mai ingenioase soluții și resurse pentru fiecare provocare profesională.