ANCA CĂLUGĂRIŢOIU

About the Speaker
  • Profesie
    Brand Manager Ursus
  • Companie
    URSUS BREWERIES

Brand Manager Ursus – URSUS BREWERIES.

Anca este de peste 3 ani în Ursus Breweries și de 2 ani ocupă poziția de Brand Manager URSUS, timp în care a coordonat activitatea de digital a brandului și s-a ocupat, printre altele, de campaniile de comunicare URSUS UNTOLD. Acestea au presupus și lansarea edițiilor limitate de bere și ambalaj URSUS UNTOLD, precum și campanii de comunicare 360 și componența de BTL în cadrul evenimentului. Toate acestea s-au reflectat în performanța brandului, care a crescut continuu, atât în ceea ce privește indicatorii de brand, cât și a celor de market share. În plus, în mediul digital, URSUS a devenit cel mai vizibil brand din categoria de bere conform Zelist și a câștigat premii importante la competițiile de profil din România.

Cel mai recent proiect al Ancăi este lansarea URSUS RETRO, berea nepasteurizată ce își propune să readucă la viață distracția analoagă din trecut. URSUS RETRO completează oferta de nepasteurizate a portofoliului Ursus Breweries și se bucură de aprecierea consumatorilor.

Anterior, Anca a lucrat în domeniul produselor cosmetice, pentru branduri precum La Roche-Posay, Elmiplant, Taft, Schauma și Syoss, având în prezent o experiență de 8 ani în marketing.

Anca este absolventă a Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul ASE, având un master în Managementul Riscului Financiar Internațional.