ANA MARIA ILIE

About the Speaker
  • Profesie
    HR Manager
  • Companie
    ALEXANDRION GROUP

HR Manager, ALEXANDRION GROUP.

Ana-Maria Ilie s-a alăturat echipei Alexandrion Group în 2017 ca HR Manager, poziție din care coordonează activitățile de resurse umane ale companiilor membre. Profesionist cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, Ana-Maria conduce departamentul de HR pentru mai bine de 700 de angajați.

De-a lungul cariere sale,  și-a dezvoltat abilitățile profesionale activând în poziții de management al resurselor umane în companii cu diverse domenii de activitate. Ana-Maria Ilie este un specialist care s-a format, încă din anii de studiu, pentru lucrul cu oamenii, ea  absolvind în 2008 programul de Masterat în Managementul Resurselor Umane la Universitatea din București, acolo unde și-a obținut anterior și licența în psihologie. Ana-Maria Ilie a preluat managementul angajaților Alexandrion  într-un moment de expansiune al Grupului și gestionează integrarea și dezvoltarea oamenilor care vor ajunge să definească Grupul prin ceea ce sunt, prin ceea ce fac și prin rezultaele pe care le obțin.

Alexandrion Group este lider în producţia și distribuţia de băuturi alcoolice și vinuri din România, iar din 2017 este și singurul producător de single malț din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase și au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. În plus, Alexandrion Group deține și podgorii și o fabrică de producție a vinurilor în România. Având în vedere  demararea construcției noii distilerii de ultimă generație din S.U.A., New York, Grupul se transformă într-un producător global de băuturi spirtoase și de vinuri. În prezent, Alexandrion Group deține sedii și filiale în România, S.U.A., Cipru, Regatul Unit, Grecia și Brazilia. Pe lângă producția de băuturi spirtoase și de vinuri, Grupul își mai desfășoară activitatea și în următoarele domenii: turism, materiale de construcție, imobiliare și agricultură.