ALINA CRISTEA

About the Speaker
  • Profesie
    Manager Dezvoltare Durabilă
  • Companie
    Holcim România
Alina Cristea, s-a alaturat companiei Holcim (Romania) SA in 2000 ca Inginer de Proiect si a acumulat in ultimii ani o experienta vasta in managementul proiectelor, dezvoltare de produs, marketing, consultanta tehnica si managementul calitatii.

Cariera sa a urmat un trend de dezvoltare continuu, avansand in pozitii precum Responsabil Dezvoltare Produse si Expert Tehnic Betoane, iar ulterior ajungand in pozitia de Manager Calitate Betoane si Agregate. Incepand cu 1 ianuarie 2011, Alina Cristea a preluat functia de Manager Dezvoltare Durabila si coordoneaza toate operatiunile de dezvoltare durabila ale companiei: Protectia Mediului, Sanatate si Securitate in Munca, Schimbari Climatice si Relatii Institutionale, Sistemul de Management Integrat si pe cea de Responsabilitate Sociala Corporatista.

Alina a absolvit Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, detine un MBA in Managementul intreprinderilor mici si mijlocii si a participat, in ultimii ani, la multiple programe de dezvoltare profesionala si manageriala.