ALEKSANDRA TRIANTAFYLLIDOU

About the Speaker
  • Profesie
    HR Manager
  • Companie
    IKEA SEE
Aleksandra este HR Manager Regional în cadrul IKEA South East Europe (Croația, România, Serbia, Slovenia și Ucraina) din luna mai 2016. Este responsabilă de consolidarea unui mediu de lucru unic, în care predomină cultura organizațională bazată pe prețuirea valorilor.

Totodată, aceasta se ocupă și de responsabilizarea angajaților IKEA spre a contura un nivel înalt de Customer Experience.

Aleksandra este interesată de egalitatea între sexe, un subiect pe care IKEA SEE îl tratează cu atenție, prin aplicarea unui proces de Gender Equality în rândul angajaților. Un exemplu în acest sens este cel mai nou magazin deschis în Serbia, IKEA Belgrad, acolo unde nu există diferențe salariale între femei și bărbați și unde a fost creată o echipă echilibrată.

Aceasta consideră că schimbarea în bine, pentru omenire și mediul înconjurător, poate fi realizată doar prin implicarea colectivă.

Înainte de a se alătura echipei IKEA, Aleksandra a lucrat în diverse arii ale HR-ului. În 2008, a lucrat în cadrul companiei Nestle, conducând procesele de recrutare si performance management, iar din 2011 a activat în cadrul unei companii IT, ocupându-se de procesele de learning și development.

Aleksandra a studiat Limba și Literatura Engleză la Universitatea din Belgrad.