ADRIANA DAVID

About the Speaker
  • Profesie
    L&D Partner CEE
  • Companie
    Atos

După ce a absolvit psihologia, primul contact al Adrianei David cu ,,adevărata lume a muncii” a fost domeniul HR din cadrul unei corporații multinaționale. Cu o experiență de 8 ani în Resurse Umane, în 3 companii multinaționale, a reușit să acopere zone precum recrutare, training & dezvoltare, politici HR, dezvoltare organizațională și parteneriat de afaceri HR.
În funcția sa actuală, Adriana a trecut de la un rol local la unul regional, ca Learning Partner în cadrul Atos Central Eastern Europe, având experiență atât în implementarea și promovarea trainingurilor, cât și în conceperea programelor de dezvoltare.
Adriana este devotată dezvoltării oamenilor, înțelegerii provocărilor și nevoilor de afaceri, asigurându-se că obiectivele de training & dezvoltare sunt atinse și depășite. Necesitatea de a gestiona părțile implicate, active pe diferite niveluri de management, linii de servicii, din 14 țări, i-au facilitat o înțelegere mai profundă a tehnologiilor emergente, a abilităților care urmau a fi dezvoltate și o abordare globală. În ceea ce privește domeniul companiilor în care a activat, Adriana a lucrat 3 ani în industria auto și 6 ani în domeniul IT.
Adriana este considerată de către colegii săi a fi un bun profesionist, o persoană ambițioasă, orientată spre oameni, care ia implicarea personală în serios. Se concentrează asupra creării unei culturi positive, bazate pe performanță, fiind dispusă să își împărtășească experiența și să îndeplinească rolul de mentor.
Adriana se implică în educația fiilor săi, de 8, respectiv 4 ani, fiind hotărâtă să păstreze un echilibru între viața profesională și o viață personal sănătoasă.