ADINA NANU

About the Speaker
  • Profesie
    Recruitment & Career Development Manager
  • Companie
    Romstal

De profesie psiholog, Adina și-a dezvoltat de 10 ani cariera în domeniul Resurselor Umane, iar în Romstal a coordonat din anul 2007, inițial proiecte de recrutare, apoi proiecte de dezvoltare organizațională (programe de diagnoza și intervenții organizaționale, training, evaluare de performanță, design organizațional, employees satisfaction și a conceput și organizat evenimente interne special create pentru a crește motivația și satisfacția angajaților Romstal).

În prezent, se ocupă de managementul proceselor de selecție & recrutare și dezvoltare a carierei pentru angajații din Romstal, de programe de re-branding de angajator și repoziționare a modalităților de comunicare pe piața job-urilor on-line.

Este pasionată de psihologie organizațională, acreditandu-se pe mai multe tipuri de instrumente psihologice sau metode psihoterapeutice și crede în potențialul oamenilor, în resursele lor și în modul în care aceștia cresc valoarea unui business. A absolvit Facultatea de Psihologie – Universitatea București, un master de Management al Resurselor Umane, este trainer și psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor.

Adina este încrezatoare că odată ce ai identificat o profesie pe care o poți face cu pasiune și un mediu care să-ți valorifice, sau macar să-ți faciliteze un cadru de exercițiu și explorare a abilităților, ai cam gasit formula ideală în ceea ce privește dezvoltarea carierei. Plus ceva ambiție, determinare și discernâmant.