Speakers

COSMIN BĂROIU
General Manager, Mantis România Implicat de peste 10 ani în proiecte IT dedicate logisticii și supply chain-ului, cu experiență în vanzarea și gestionarea proiectelor complexe de implementare a soluțiilor software dedicate logisticii. Mantis Romania este filiala locală a Mantis Informatics Group, un furnizor de top al soluțiilor software WMS dedicate logisticii cu prezență în peste...
MARIAN NICULAE
Manager Regional DLD PH, Aquila Marian este Manager Regional DLD PH în cadrul Aquila. Din această poziție coordonează activitatea operațională din depozitele aferente zonei PH, respectiv DC1, DLD PH, DC3, DC4 și Coca Cola PH, activități de distribuție și logistică pentru clienții și partenerii Aquila.
MARIUS DUMITRU SONEA
Manager sisteme ERP & WMS, CONEX Distribution Marius ocupă poziția de Manager sisteme ERP & WMS. Rolul principal al lui Marius în compania CONEX Distribution este de analiză, planificare, implementare și optimizare a fluxurilor de business transpuse în sistemele informatice.
LAURENȚIU BOARNA
Director Tehnic, Mantis România Laurențiu Boarna este Director Tehnic în cadrul Mantis România, având o experiență de peste 15 ani în IT dedicați logisticii, ocupând diferite roluri ce i-au permis implicarea în proiecte de digitalizare, atât in echipele companiilor ce furnizează servicii logistice ,cât și în cadrul companiilor ce implementează soluții IT.