Poveste

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu”, proiecte gândite, dezvoltate și implementate de echipa noastră, prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri un spaţiu profesionist de discuţii şi networking.

Încă de la înființarea din anul 2013, principiul ce a stat la baza dezvoltării BusinessMark a fost acela al utilității, corectitudinii și relevanței. Ne propunem să venim în întâmpinarea mediului de afaceri cu proiecte construite pentru a contribui în mod real la dezvoltarea companiilor din diferite industrii și arii profesionale.

La nivel de abordare, considerăm că este important ca evenimentele business să țină cont de realitatea pieței, să fie ancorate în problemele pe care fiecare industrie le întâmpină, să aibă la bază un conținut puternic la nivel de tematică, să implice toți jucătorii importanți dintr-un anumit sector pentru o perspectivă globală și corectă, să angreneze persoane relevante din segmentul vizat.

Dincolo de evenimentele cu tradiție pe care le organizăm în București, desfășurăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Brașov și Iași.

Pe langă evenimentele „concept propriu” pe care le organizăm, oferim partenerilor noștri servicii de Event Management și B2B Public Relations.

În drumul nostru am căutat parteneri de încredere alături de care să dezvoltăm evenimente cu impact puternic pentru mediul de afaceri. Oferim, așadar, posibilitatea organizării de evenimente B2B “custom made” pentru companii.

Analizăm și planificăm împreună cu fiecare client cele mai bune modele de eveniment, care să respecte strategia de business a acestuia. Oferim consultanță și suport în realizarea și implementarea conceptului, asigurăm managementul evenimentului prin aspecte ce țin de creație, logistică, producție și optimizarea bugetului.

Oferim servicii de B2B Public Relations pentru companii nou intrate pe piața românească, dar și pentru cele cu tradiție. Inițiem campanii adresate unor audiențe business diferite, în conformitate cu o strategie de comunicare adaptată nevoilor și obiectivelor fiecărei companii.

Punem consultanța de calitate pe primul loc! Oferim expertiză companiilor care își doresc să se afirme sau să se poziționeze pe piață. Cunoștințele, conexiunile și experiența acumulată în business ne determină să construim campanii și strategii de PR B2B adaptate la coordonatele realității economice.