Ilinca-Maria Simion – povestea unei campioane

Ilinca-Maria Simion are 11 ani și 9 luni și este elevă în clasa a V-a. De la vârsta de 4 ani și jumătate a început să practice Karate, iar în prezent este legitimată la clubul Koryo Karate București, unde deține centura MARON 1 kyu.

Una dintre dorințele ei este să se perfecționeze în proba de KATA, care implică foarte multă concentrare, stăpânire de sine și pregătire susținută alături de cei mai buni sensey. Visează să participe la cât mai multe competiții interne și internaționale sub egida WKF, iar anul acesta a reușit să facă pași mari în direcția performanței. A câștigat locul 3 la Campionatul European de Karate ce a avut loc în Slovacia și s-a calificat la Campionatul Mondial de Karate Shito-ryu – Barcelona. Din dorința de a susține talentul și pasiunea pentru sport, echipa noastră a acceptat cu bucurie propunerea de a acoperi o parte din costurile necesare deplasării la această competiție.

Sportivii români – medaliați cu aur la Campioantul Mondial de Karate Shito-ryu

În luna iulie a avut loc Campionatul Mondial de Karate Shito-ryu de la Barcelona, în urma căruia Ilinca și echipa sa au câștigat medalia de aur la proba Kumite Team 11-13 ani. Aceasta a mai obținut locul 5 la proba KATA & KUMITE individual și medalie de bronz la KATA echipă. Felicităm instructorii și sportivii clubului Koryo Karate pentru rezultatele obținute și le urăm mult succes pe viitor!

De-a lungul timpului, Ilinca Simion a obținut numeroase premii la competițiile naționale și internaționale, iar palmaresul său este compus din peste 50 de medalii: locul 3 la Campionatul European de Karate din Slovacia (2017), locul I la Campionatul Național – Shito Ryu – proba de KATA individual Wkf (2017), locul I la Campionatul Național – Shito Ryu – proba de KATA echipe Wkf (2016), locul II la Turneul Internațional OPEN – proba de KATA (Timișoara), locul III la Campionatul European de Shito Ryu – proba KATA și KUMITE din Slovacia (2015) și lista poate continua.        

BusinessMark susține sportivii din România și îi încurajează să-și continue pasiunea!