WORK IN MOTION. A workforce mobility conference

Companii moderne, angajați mobili. În era mișcării și a schimbării, programele de mobilitate a angajaților vin în sprijinul companiilor la nivel de extindere și dezvoltare sustenabilă. Cum integrăm mobilitatea în mod eficient la nivel strategic în cadrul companiilor?

Ne propunem să discutăm pe această temă în cadrul celei de a II-a ediții a evenimentului WORK IN MOTION. A workforce mobility conference, pe 18 mai 2018, la Hotel InterContinental din București.

TARGET

DIRECTORI GENERALI

DIRECTORI ADJUNCȚI

DIRECTORI HR

LEGAL MANAGERS

MANAGERI PAYROLL & SALARIZARE

DIRECTORI FINANCIARI

ANTREPRENORI

Sales Manager, ROMANIAN SOFTWARE. Marian Hanganu este absolvent al facultății de Management din cadrul ASE București. De-a lungul carierei sale a fost director de marketing și de vânzări în companii ca Siveco România, TotalSoft, Teamnet International. Ca antreprenor a fost implicat în companii de training și consultanță, dezvoltare software și recrutare în domeniul IT.
Organizația Internațională pentru Migrație, Coordonator Proiecte Maria lucrează în parteneriat cu OIM România de 5 ani ca Project Manager, ocupându-se de integrarea migranților, reinstalarea, reintegrarea voluntară și portofoliul de combatere a traficului. Înainte de această experiență, a lucrat timp de 5 ani în cadrul Comisiei Europene, departamentul Educație și Cultură, coordonând proiectului Unit for the Lifelong...
WNS Global Services (P) Ltd , General Manager – HR Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul resurselor umane, Andreea Bucur este actualmente HR Country Lead în cadrul WNS Global Services Romania. Andreea este absolventă a Facultății de Psihologie și Știintele Educației din cadrul Universității București și a urmat cursurile unui master de...
Stefanini, HR Coordinator S-a alăturat echipei de Resurse Umane Stefanini în anul 2017 în rolul de HR Admin & Mobility Manager. Acest rol presupune coordonarea proceselor administrative pentru România, Polonia și Republica Moldova. A ales acest rol datorită provocărilor, responsabilităților dar și oportunităților pe care le oferă, datorită mediului de lucru și al echipei. În ultimii 6...
Telekom România, Director HR BPO România Smărăndița Schnel este Directorul Departamentului HR Business Process Operational (HR BPO), coordonând din acest rol echipa de HR Generaliști, echipa de Recrutare, Assessment și Brand de Angajator în grupul de companii Telekom România. Pe parcursul carierei sale de aproape 20 de ani, Smarandița a deținut diferite roluri din spectrul HRatât...
PwC România, Senior Manager (Global Mobility, HNWI) Irina Nistor este Senior Manager în cadrul Echipei Internaţionale de Mobilitate din cadrul PwC România. Irina este absolventă a Academiei de Științe Economice, Facultatea de Relații Economice Internaționale și a Facultății de Bănci, Asigurări și Burse de Valori. Deține o diplomă de Master în Politici ale Uniunii Europene. De...
Cetățean francez, m-am mutat în București în 2004. Am studiat International Trade în Bordeaux și pe urmă Business Administration la Universitatea Greenwich în Londra. În ultimii 20 de ani, am activat în Moving & Relocation și am expertiză completă în Global Mobility (curs GMS– Worldwide ERC®, finalizat in 2016) M-am alăturat echipei Gosselin acum 3...
Bilet
376 lei +TVA
Buy Ticket

Discount de volum

10% - 2 participanti

15% - 3 participanti

20% - 4+ participanti

 • Companii globale, angajați mobili. Odată cu extinderea și dezvoltarea business-ului apar și primele provocări la nivel de people management. Programele internaționale de mobilitate pot veni în sprijinul unei creșteri sustenabile. Cum integrăm mobilitatea în mod eficient la nivel strategic în cadrul companiilor?
 • Flexibilitate, mobilitate- noile tendințe in materie de people management. Cum ne adaptăm acestora, păstrând indicatorii de performanță la nivel înalt?
 • Programele de mobilitate- tips & tricks pentru o implementare de succes
 • Soluții pentru optimizarea costurilor programelor de mobilitate. Cum putem aduce îmbunătățiri la nivel de ”financial compliance”?
 • Cultura organizațională și mobilitatea. Cum încurajăm o abordare deschisă a mobilității în cadrul companiei?
 • Mobilitatea talentelor ca punct organizațional strategic la nivel internațional. Cum ne pot ajuta programele de mobilitate în dezvoltarea unor noi talente și aliniere la nivel de aptitudini a angajaților din cadrul companiei, la nivel internațional?
 • Labirintul procedural al emigrării – diferențele la nivel național, regional, continental ce pot aduce provocări procedurale.
 • Mobility management. Cum ne asigurăm că rezultatele programelor de mobilitate rămân unele pozitive la nivel financiar, de productivitate, de employee engagement prin metode potrivite de mobility management?
 • Puterea planificării. Planning & training – elemente esențiale în pregătirea anagajaților pentru programele de mobilitate. Importanța unei abordări complexe din acest punct de vedere pentru succesul programelor de mobilitate.
 • Importanța detaliilor la nivel de relocare. Care sunt dificultățile ce pot să apară și cum le putem anticipa și soluționa?
 • Impactul tehnologiei asupra mobilității - data analysis. Cum ne ajută tehnologia pentru a introduce spre analiză detaliile de mobilitate ale angajaților și pentru a lua decizii în conformitate cu concluziile ce decurg din acestea?
 • Global leadership și performance management
 • Cum măsurăm ROI-ul programelor de mobilitate?
 • Payroll și salarizare pentru angajații internaționali. Dinamica legislativă și fiscală la nivel global și optimizarea taxelor internaționale
 • Securitatea angajaților și relocările în țări cu provocări la nivel de securitate? Cum ne pregătim pentru astfel de scenarii?
CU SUSȚINEREA:
  
BUSINESSMARK SUSȚINE: 
              
RADIOUL OFICIAL:
PARTENERI MEDIA:
                             Jurnalul de afaceri      business24     ziare.com                                 Debizz            globalmanager_logo            roportal             voxcapital                     Valoarea                  administratie logo        Rabbit pozitiv                  
Detaliile Evenimentului
Parteneri