Tehnologia nu înlocuiește oamenii, îi conectează!

BusinessMark și Total Technologies au plăcerea să vă anunțe organizarea evenimentului online “Tehnologia nu înlocuiește oamenii, îi conectează!”, ce va avea loc pe 3 iunie 2021, pe platforma Cisco Webex.

Scopul acestui eveniment este de a vă oferi posibilitatea să aflați, de la specialiști, beneficiile soluțiilor care conectează oamenii cu tehnologia, având ca rezultat creșterea productivității, acurateții și eficienței în business.

Poate este cel mai bun moment de a ușura munca angajaților și a-i face mai productivi. Oportunitatea implementării tehnologiei  de voce conectată cu roboții autonomi mobile vă pot crește productivitatea cu până la 35%, acurateațea datelor cu până la 99.98% și operativitatea lucrătorilor („hands free”), menținând în acealași timp focusul .

Cu sigurantă soluțiile abordate în cadrul evenimentului vor răspunde la una dintre provocările cu care vă confruntați acum sau în viitor.

 

Un eveniment: 

       

 

 

La finalul sesiunii, toți participanții au posibilitatea de a programa analiza depozitului (DC Walkthrough), printr-un e-mail către: [email protected]

Audiență:

 • Directori Generali
 • Manageri Logistică
 • Manageri și specialiști IT
 • Directori Operaționali
 • Manageri Supply Chain
 • Directori Financiari
 • Manageri planificare, aprovizionare, depozite
 • Directori achiziții
 • Antreprenori
 • Specialiști logistică și supply chain
Head of Sales International, ACD Elektronik GmbH Valérie este responsabilă pentru orientarea strategică a afacerilor de export în afara regiunii DACH, de asistența și gestionarea vânzărilor locațiilor proprii ale companiei din Republica Cehă și SUA, precum și de sprijinul numeroșilor parteneri străini globali. Pentru o creștere durabilă sănătoasă și consolidarea cotelor de piață.
Channel Account Manager Italy & Europe, Partitalia Marco are experiență internațională în vânzări, marketing, canal și dezvoltare B2B. Specializat în vânzări în industria de captare automată a datelor, calculatoare mobile, automatizare industrială, RFID. Capabil să construiască relații strategice de succes pe termen lung și să motiveze oamenii. O buna abilitate în procesele de negociere pentru...
Territory Sales Manager, Honeywell International Miha este Manager Honeywell, Europa Centrală și de Est la Honeywell Voice Solutions, a terminat Facultatea de electronică și masterat în științe logistice. El și-a început cariera la departamentul de software IBM și mai târziu și-a schimbat cariera pentru soluții despre gestionarea lanțului de aprovizionare. A fost manager de programe...
International Business Manager, Fetch Robotics Cu o experiență tehnică impresionantă, inginer specializat, Elena este în prezent Manager de Afaceri Internaționale al Fetch Robotics, după 3 ani de experiență. Ea crede puternic că este momentul pentru schimbări remarcabile pe piața europeană a organizațiilor logistice.
Catalin Ivana
Sales Director, Total Technologies Cătălin are mai mult de 10 ani de experiență în vânzări în diverse industrii, inclusiv FMGC și tehnologie. El își coordonează echipa cu succes, cu o viziune foarte bună asupra mediului de afaceri atât în ​​România, cât și pe piața internațională.
Managing Partner, BusinessMark

Participarea la conferință este gratuită, dar este necesară înregistrarea prealabilă, AICI.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la [email protected]

Detaliile Evenimentului
Parteneri
 • Total Technologies