SUPPLY CHAIN & LOGISTICS FORUM (eveniment online)

Managementul eficient al lanțului de aprovizionare și eficiența operațională ridicată sunt esențiale, un diferențiator important pentru business, iar lanțurile de aprovizionare se află sub o presiune continuă de a performa.

Contextul s-a modificat, la fel și obiectivele,  iar noul coronavirus este un catalizator în plus al schimbării. Pentru a face față acestui nou val, managerii trebuie să înțeleagă ce este nou, ce este posibil și ce este diferit acum. Vom dezbate împreună la  “SUPPLY CHAIN & LOGISTICS FORUM”, eveniment online ce va avea loc pe 15 octombrie 2020.

Evenimentul reprezintă o platformă importantă pentru a obține insights de la companii de top, de a cunoaște profesioniști din domeniu, de a afla bune practici de management al lanțurilor de aprovizionare și logistică, ce funcționează cel mai bine și ce strategii dețin premise cu potențial în viitor.

Please click HERE for the agenda (in English).

Audiență

 • Directori Generali
 • Directori Operaționali
 • Directori Financiari
 • Manageri planificare, aprovizionare, depozite
 • Coordonatori distribuție, transport
 • Directori Logistică
 • Supply Chain Managers
 • Directori import-export
 • Directori comerciali și vânzari
Transport & Distribution Manager, Etex Group (Belgia)   ‘One Company Man’/ ,,Omul-companie” lucrează la Etex Group de 37 de ani În ultimii 10 ani, conduce operațiunile din cadrul Lanțului de Aprovizionare de la un capăt la altul, fiind responsabil de cheltuielile aferente transportului, la nivelul Etex Cheltuielile respective acoperă întreaga distribiție locală, deplasările Inter EU,...
Chief Operating Officer – Country Head of Consumer Products and Tech Industries, Arvato Supply Chain Solutions Iberia Victor Rovira a absolvit Ingineria Industrială, continuându-și studiile în Supply Chain (MIT) și Business Administration (LSE). Are o îndelungată carieră în cadrul retailerului de articole sportive Decathlon, în ultimii 5 ani fiind Director de Logistică pe Europa de...
Supply Chain Production Director, HENKEL Middle-East, Africa, Iran, and Turkey Amr este în present Supply Chain Production Director la Henkel, Orientul Mijlociu, Africa, Iran și Turcia. Anterior poziției actuale, a condus numeroase proiecte în domeniul petrolier și FMCG, acoperind ample zone geografice în Africa, Orientul Mijlociu, Asia și Australia. Amr a organizat campanii axate pe...
Global Head of Corporate Supply Chain Risk Management, HELLA Jian are o diplomă de licență în inginerie electrică și un master în administrarea afacerilor. Cu o experiență de peste 15 ani în gestionarea lanțurilor de aprovizionare și achiziții, Jian a lucrat pentru mai multe companii multinaționale de automobile și producție (HELLA Group, Robert Bosch Group,...
Supply Chain Logistics and Inventory Manager, Garrett- Advancing Motion Andrei are o o experiență de peste 18 ani, dintre care aproape 8 ani în supply chain și logistică în companii precum Toyota România, HTC, Reckitt Benckiser, Heineken. Pasiunea pentru acest domeniu și tenacitatea îl ajută să găsească răspunsul potrivit la diverse provocări și probleme profesionale....
Director, Global Trade Advisory, EY România Mihai are o experiență de peste 14 ani în domeniul consultanței vamale, reorganizări de lanțuri de aprovizionare, calcul de valoare în vamă și clasificare tarifară. Și-a început cariera la Arthur Andersen, a continuat la KPMG, iar în prezent este Director, Global Trade Advisory la EY Romania. Mihai este implicat...
Catalin Ivana
Sales Director, Total Technologies Cătălin are mai mult de 10 ani de experiență în vânzări în diverse industrii, inclusiv FMGC și tehnologie. El își coordonează echipa cu succes, cu o viziune foarte bună asupra mediului de afaceri atât în ​​România, cât și pe piața internațională.
Director General, Wise Finance Solutions Bogdan Hossu este CEO al companiei de consultanță Wise Finance Solutions de 10 ani. Este fondatorul companiei. Dacă la început primele proiecte dezvoltate valorau câteva zeci de mii de euro, de-a lungul anilor, compania și reputația sa au crescut, ajungând la o valoare de sute de milioane de euro a...
CATALIN CIRNARU
Supply Chain Manager, Flanco Cătălin are peste 15 ani de experiență în Supply Chain, atât în grupuri locale, cât și în multinaționale. De peste șapte ani, este Supply Chain Manager la Flanco Retail, coordonând atât departamentul de logistică, cât și lanțul de aprovizionare.
General Manager, Mantis Romania Implicat de peste 10 ani în proiecte IT dedicate logisticii și supply chain-ului, cu experiență în vanzarea și gestionarea proiectelor complexe de implementare a soluțiilor software dedicate logisticii. Mantis Romania este filiala locală a Mantis Informatics Group, un furnizor de top al soluțiilor software WMS dedicate logisticii cu prezență în peste...
 • Industrie 4.0 și Supply Chain 4.0. Digitalizarea și automatizarea lanțului de aprovizionare ca avantaj competititiv. Lanțul de aprovizionare în cloud. Securitate. Tendințe în supply chain.
 • Impactul COVID-19 în supply chain. Măsuri de adaptare a organizațiilor la noul context. Provocări și oportunități.
 • Optimizare în supply chain: Strategii de optimizare, transformare și managementul lanțului de aprovizionare. Optică nouă în business: focus pe dimensiunea strategică, nu pe cea operațională. KPIs. Reducerea și gestionarea riscului.
 • Client centricity & Customer experience. Construirea lanțului de aprovizionare cu focus pe client. Experiența clientului Next-Gen.
 • The future of workforce în supply chain. Motivarea echipelor și performanța operațională. Digitalizare și automatizare vs. profesioniști înalt calificați. Inteligența artificială și transformarea job-urilor, cu focus pe elementele care aduc plus valoare și pe care un robot nu le poate îndeplini.
 • Mișcare globală și lanțuri de aprovizionare ca avantaj strategic: Oportunități, soluții și provocări pentru integrarea și monitorizarea modernă a lanțului de aprovizionare. Cum să ajungem mai rapid la consumatorii noștri? Impactul asupra transportului de mărfuri.
 • Forecast și Demand Management. Stock Management. Bune practici și îmbunătățirea performanței în planificare, depozitare și livrare.
 • Promovarea alinierii organizaționale și cross-functional support.
 • Control și sustenabilitate: Capacități de raportare în timp real, process metrics și alternative ale functional metrics, data, sisteme integrate și interfețe de utilizator moderne.
 • Management în logistică: Gestionarea lanțului de aprovizionare ca prioritate strategică.
 • E-commerce centric: Provocări specifice comerțului online la nivel de supply chain și logistică. Între externalizarea unor segmente operaționale și dezvoltarea acestora la nivel intern. Bune practici și oportunități. Adaptarea proceselor de supply chain și logistică la momentele de creștere accelerată a vânzărilor. Alinierea marketing-ului cu logistica în comerțul electronic.
 • E-logistics transformation. Optimizarea și transformarea proceselor logistice cu focus pe client. Importanța unui lanț de aprovizionare performant. Soluții inteligente în materie de previzionare a cererii, inventar, strategii de depozitare și distribuție, logistică de returnare, provocările e-commerce-ului transfontalier, integrarea soluțiilor tehnologice. Măsurarea performanței în operațiunile logistice în e-commerce.
 • Multichannel supply chain. Rute flexibile și alternative pentru accesul pe noi piețe. Valorificarea mix-ului logistic și al transporturilor rutiere, aeriene, maritime și feroviare. Rolul strategic al Portului Constanța în regiune și oportunități de dezvoltare a proiectelor de transport maritim.
 • Intralogistică și circulația mărfurilor. Facilități imobiliare și logistice: parcuri logistice, containere, cargo, utilaje.
 • Optimizarea depozitelor. Proiectare, îmbunătățirea eficienței depozitului, tehnologii, depozite inteligente.
 • Inovație în Supply Chain. IoT, Big data, omnichannel, asset sharing economy, cloud, roboți, automatizare și digitalizare.
 • Blockchain în Supply Chain.
 • Tax & Legal în supply chain și logistică: Aspecte legale și fiscale specifice industriei.
RADIO-UL OFICIAL:
PARTENERI MEDIA:
Debizz Top Business

 

Detaliile Evenimentului
 • De la
  15/10/2020 09:30
 • Până la
  15/10/2020 14:00
 • Categorie
Parteneri
 • Total Technologies
 • Bittnet Training