Suply Chain & Logistics Forum & Expo 2020, Cluj-Napoca

Supply Chain & Logistics Forum

În contextul situației actuale cauzate de răspândirea coronavirusului, BusinessMark a decis AMANAREA evenimentului „Supply Chain & Logistics Forum & Expo Cluj-Napoca” . În funcție de evoluția evenimentelor, vom reveni cu informații privind data și locul la care va avea loc noua ediție a acestei conferințe. STAY CLOSE!

***

Managementul eficient al lanțului de aprovizionare și eficiența operațională ridicată sunt esențiale, un diferențiator important pentru business, iar lanțurile de aprovizionare se află sub o presiune continuă de a performa.

Contextul s-a schimbat, la fel și obiectivele. Pentru a face față acestui nou val, managerii trebuie să înțeleagă ce este nou, ce este posibil și ce este diferit acum. Vom dezbate împreună cele mai noi tendințe și oportunități din domeniu, la ediția evenimentului “Supply Chain & Logistics Forum & Expo”, ce va avea pe 27 aprilie la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Evenimente similare vor avea loc și la:

 • Timișoara, Congress Hall;
 • Iași, Palas Congress Hall.

Evenimentele reprezintă o platformă importantă pentru a obține insights de la companii de top, de a vă conecta cu profesioniști din domeniu, de a afla bune practici de management al lanțurilor de aprovizionare și logistică, ce funcționează cel mai bine și ce strategii dețin premise cu potențial în viitor.

Audiență:

 • Directori Generali
 • Directori Operaționali
 • Directori Logistică
 • Supply Chain Managers
 • Directori Financiari
 • Manageri planificare, aprovizionare, depozite
 • Directori import-export
 • Coordonatori distribuție, transport
 • Directori comerciali și vânzari
Îmbunătățiți-vă cunoștințele despre Supply Chain pentru a vă mări performanța în afaceri - Introducere. Lanțuri de aprovizionare: înțelegerea dinamicii; - Tehnici de cartografiere a lanțului de aprovizionare; - Studiu de caz despre cartografierea lanțului de aprovizionare; - Exercițiu de cartografiere a lanțului de aprovizionare.
Global Head of Corporate Supply Chain Risk Management, HELLA Jian are o diplomă de licență în inginerie electrică și un master în administrarea afacerilor. Cu o experiență de peste 15 ani în gestionarea lanțurilor de aprovizionare și achiziții, Jian a lucrat pentru mai multe companii multinaționale de automobile și producție (HELLA Group, Robert Bosch Group,...
Lector, Supply Chain Design & Logistics Systems, Aston University; Membru al Aston Logistics & Systems Institute, Visiting Professor, University of Lille, Director Supply Chain, Gnosis Consulting Services (Marea Britanie) Aristides a devenit lector la Aston University în august 2011, iar în prezent este profesor asociat și predă Supply Chain Design & Logistics Systems; este membru...
Demand-Supply Planning  & Master Data Manager, METRO Cash & Carry România Cristi este Demand-Supply Planning  & Master Data Manager la METRO Cash & Carry Romania din anul 2018. Anterior, a ocupat funcția de Supplier Collaboration & Controlling Manager în cadrul aceleiași companii. Înainte de a se alătura echipei METRO Cash & Carry, Cristi a făcut...
Catalin Ivana
Sales Director, Total Technologies Cătălin are mai mult de 10 ani de experiență în vânzări în diverse industrii, inclusiv FMGC și tehnologie. El își coordonează echipa cu succes, cu o viziune foarte bună asupra mediului de afaceri atât în ​​România, cât și pe piața internațională.
CATALIN CIRNARU
Supply Chain Manager, Flanco Cătălin are peste 15 ani de experiență în Supply Chain, atât în grupuri locale, cât și în multinaționale. De peste șapte ani, este Supply Chain Manager la Flanco Retail, coordonând atât departamentul de logistică, cât și lanțul de aprovizionare.
Pachet Conferință + Workshop
911 lei +TVA
Buy Ticket

Preț Standard: 911 RON + TVA
Discount de grup:
10% pentru 2 participanți
15% pentru 3 participanți
20% pentru 4 participanți

Acces conferință
622 lei +TVA
Buy Ticket

Preț standard: 622 RON + TVA
Discount de grup:
10% pentru 2 participanți
15% pentru 3 participanți
20% pentru 4 participanți

Acces Workshop
429 lei +TVA
Buy Ticket

Preț standard: 429 RON + TVA
Discount de grup:
10% pentru 2 participanți
15% pentru 3 participanți
20% pentru 4 participanți

 • Industrie 4.0 și Supply Chain 4.0. Digitalizarea și automatizarea lanțului de aprovizionare ca avantaj competititiv. Lanțul de aprovizionare în cloud. Securitate. Tendințe în supply chain.
 • Optimizare în supply chain: Strategii de optimizare, transformare și managementul lanțului de aprovizionare. Optică nouă în business: focus pe dimensiunea strategică, nu pe cea operațională. KPIs. Reducerea și gestionarea riscului.
 • Client centricity & Customer experience. Construirea lanțului de aprovizionare cu focus pe client. Experiența clientului Next-Gen.
 • The future of workforce în supply chain. Motivarea echipelor și performanța operațională. Digitalizare și automatizare vs. profesioniști înalt calificați. Inteligența artificială și transformarea job-urilor, cu focus pe elementele care aduc plus valoare și pe care un robot nu le poate îndeplini.
 • Mișcare globală și lanțuri de aprovizionare ca avantaj strategic: Oportunități, soluții și provocări pentru integrarea și monitorizarea modernă a lanțului de aprovizionare. Cum să ajungem mai rapid la consumatorii noștri? Impactul asupra transportului de mărfuri.
 • Forecast și Demand Management. Stock Management. Bune practici și îmbunătățirea performanței în planificare, depozitare și livrare.
 • Promovarea alinierii organizaționale și cross-functional support.
 • Control și sustenabilitate: Capacități de raportare în timp real, process metrics și alternative ale functional metrics, data, sisteme integrate și interfețe de utilizator moderne.
 • E-commerce centric: Provocări specifice comerțului online la nivel de supply chain și logistică. Între externalizarea unor segmente operaționale și dezvoltarea acestora la nivel intern. Bune practici și oportunități. Adaptarea proceselor de supply chain și logistică la momentele cheie precum Black Friday, sărbători, etc.? Alinierea marketing-ului cu logistica în comerțul electronic.
 • E-logistics transformation. Optimizarea și transformarea proceselor logistice cu focus pe client. Importanța unui lanț de aprovizionare performant. Soluții inteligente în materie de previzionare a cererii, inventar, strategii de depozitare și distribuție, logistică de returnare, provocările e-commerce-ului transfontalier, integrarea soluțiilor tehnologice. Măsurarea performanței în operațiunile logistice în e-commerce.
 • Multichannel supply chain. Rute flexibile și alternative pentru accesul pe noi piețe. Valorificarea mix-ului logistic și al transporturilor rutiere, aeriene, maritime și feroviare. Rolul strategic al Portului Constanța în regiune și oportunități de dezvoltare a proiectelor de transport maritim
 • Intralogistică și circulația mărfurilor. Facilități imobiliare și logistice: parcuri logistice, containere, cargo, utilaje.
 • Optimizarea depozitelor. Proiectare, îmbunătățirea eficienței depozitului, tehnologii, depozite inteligente.
 • Inovație în Supply Chain. IoT, Big data, omnichannel, asset sharing economy, cloud, roboți, automatizare și digitalizare.
 • Blockchain în Supply Chain.
 • Tax & Legal în supply chain și logistică: Aspecte legale și fiscale specifice industriei.
 • Management în logistică: Gestionarea lanțului de aprovizionare ca prioritate strategică.

WORKSHOP

Îmbunătățiți-vă cunoștințele despre Supply Chain pentru a vă mări performanța în afaceri

Overview

Înțelegerea lanțurilor de aprovizionare ale companiilor a devenit un element cheie pentru organizații. Companiile nu există și nu concurează izolat. Soarta lor este legată de aceea a lanțurilor de aprovizionare partenere. Ceea ce ridică o întrebare importantă: cunoașteți cu adevărat lanțul de aprovizionare al companiei și îi înțelegeți mecanica?

Scopul acestui workshop este vă familiarizeze cu tehnicile cheie de cartografiere a lanțului de aprovizionare, cu instrumentele disponibile pentru a efectua cartografierea lanțului de aprovizionare și cum se pot aplica aceste instrumente pentru a îmbunătăți performanța în afaceri.

Tematică

 • Introducere. Lanțuri de aprovizionare: înțelegerea dinamicii
 • Tehnici de cartografiere a lanțului de aprovizionare
 • Studiu de caz despre cartografierea lanțului de aprovizionare
 • Exercițiu de cartografiere a lanțului de aprovizionare

Audiență

Workshop-ul se adresează reprezentanților companiilor, specialiști în logistică, supply chain, operațiuni, achiziții, vânzări, design, producție – middle și senior management și oricine este implicat în a produce valoare din procesele lanțului de aprovizionare.

De ce să participați?

 • Veți învăța cum să efectuați cartografierea lanțului de aprovizionare
 • Veți cunoaște procesele cheie ale lanțului de aprovizionare
 • Veți înțelege rolul firmei centrale în raport cu nivelul 1, nivelul n, clienții și furnizorii

Workshop-ul este susținut de:

ARISTIDES MATOPOULOS, Lector, Supply Chain Design & Logistics Systems, Aston University; Membru al Aston Logistics & Systems Institute, Visiting Professor, University of Lille, Director Supply Chain, Gnosis Consulting Services (Marea Britanie).

CU SPRIJINUL:

DIGITAL MARKETING PARTNER:  Marketiu 
BUSINESSMARK SUSȚINE:
 
RADIO-UL OFICIAL:
Detaliile Evenimentului
Parteneri
 • Total Technologies