SHIFT. Change Management Conference 2021

Schimbarea este cu siguranță un termen cu o definiție în continuă evoluție. La nivel organizational, la fel ca la nivelul societății, schimbarea nu mai este un eveniment particular, cu un început concret și un final previzibil. Să discutăm despre ”change management” este, poate, mai provocator ca niciodată prin prisma schimbării continue pe care companiile trebuie să o încurajeze pentru a face față dinamicii la nivel de business. Recenta criză provocată de pandemie a scos, însă, la iveală un nou tip de schimbare – cea accelerată. Puse în fața unei situații complet neprevăzute, companiile au fost nevoite să dea dovadă de putere de adaptare și agilitate. Care sunt trăsăturile de bază ale companiilor ce vor ieși câștigătoare din această mare provocare? Discutăm despre toate acestea, pe 10 iunie 2021, în cadrul ”SHIFT. Change Management Conference”.

TARGET AUDIENCE

 • Directori Generali
 • Directori Executivi
 • Directori de Vânzări
 • Directori HR
 • Directori de Dezvoltare
 • Change Managers
 • Directori de Marketing
 • Specialiști în PR
 • Antreprenori
Andre de Wit
Dean, LEADERSHIP ACADEMY AMSTERDAM. Până recent, Andre a ocupat funcția de Vicepreședinte pentru învățarea și construirea de capacități pentru grupul Carlsberg, o companie internațională de producere a berii, cu 45.000 de angajați și fabrici în 40 de țări, în principal în Europa de Nord, Vest și de Est și Asia. Andre este partener în Courage11...
Group Change and Organization Development Lead, Syngenta Group (Basel, Elveția) Fascinată de oameni și profund curioasă de ceea ce îi motivează. Jurnalistă ca formație și Change Manager din dorința proprie – a făcut cunoștință cu Managementul Schimbării în urmă cu 17 ani, printr-o serie de împrejurări fericite, bucurându-e de fiecare zi de atunci! Implicată în...
Professor of Practice in Innovation and Entrepreneurship, Hult International Business School Daniel este profesor de practică la Hult, campusul studențesc din Londra. Este un important consultant și rămâne activ, cu fiind interesat de Strategie și Inovație. Are experiență în domeniul corporativ, în cadrul unor companii precum TNT, FedEx și DHL, ceea ce furnizează legătura complexă...
Head of Global Innovation, Tata Consumer Products // Professor of Marketing & Innovations, Hult International Business School Lider în afaceri cu o bogată experiență internațională, Liliana conduce creșterea transformațională a unor branduri și portofolii pentru a impulsiona schimbarea semnificativă în rezultatele afacerilor de peste 20 de ani. Liliana este un expert important în inovație, comunicare...
Expert Internațional în Change Management și Business Coaching, Trainer Certificat NLP În prezent în concediu de maternitate, Diana păstrează pasiunea pentru continua învățare și schimbare. Printre cele mai recente colaborări sunt cea de Business Partner cu NTT DATA în proiecte de transformare a business-ului din EMEA și cea de “Change Guru” cu The Climate Change...
Business Transformation Advisor, AgileProfile Romania, StepSeven4IT Ciprian este specializat în transformarea organizațiilor și în dezvoltarea oamenilor care conduc procesele de schimbare. Are 25 ani de experiență în dezvoltare organizațională, strategie și conducerea schimbării. A lucrat în domenii precum servicii IT și inginerie, industrie, petrol și energie, retail și distribuție. A implementat proiecte pentru clienți din...
Co-fondator, Pluria Andrei este co-fondator Pluria, primul serviciu internațional fondat în România care îmbunătățește retenția și atragerea de talente oferind companiilor acces la o rețea de spații de lucru flexibile pentru angajați. Cu acoperire pe două continente, serviciul Pluria poate fi accesat de către angajatorii din România, Spania, Columbia și Portugalia, și susține eforturile companiilor...
 • THE NEW NORMAL. Având în vedere ritmul ultimilor ani, mai putem spune că schimbarea este elementul perturbator în peisajul de business sau a devenit schimbarea noua normalitate, starea de fapt? Ce mai putem defini drept “disruptive” în contextul actual?
 • CREATURES OF CHANGE. Adaptarea oamenilor la schimbare a fost și este unul dintre principalele preocupări pentru echipele menite să implementeze schimbări. Sunt oamenii ființe ale schimbării?
 • BACK IN THE SPOTLIGHT. Criza COVID-19 a adus organizațiile în situația de a se concentra mai mult asupra impactului schimbărilor neașteptate asupra oamenilor și mediului de lucru. Astfel, angajații și leadership-ul au redevenit elementele cheie. Cu ce adevăruri au trebuit managerii, specialiștii în HR și cei în schimbare să se confrunte în această perioadă din acest punct de vedere?
 • THE DOMINO EFFECT. O criză medicală majoră, neașteptată și cu o durată lungă, precum cea de COVID-19, afectează companiile la toate nivelele. Modul de lucru, continuitatea operațională, starea de sănătate fizică și psihică a angajaților, adaptarea strategiilor de sales&marketing, optimizarea financiară, producția și supply chain – toate devin vulnerabile în fața unei astfel de schimbări venite rapid și pe nepregătite. Cum au reușit companiile să se adapteze acestui context, evitând efectul de domino?
 • THE FUTURE IS NOW. FOR REAL. Un alt efect al pandemiei este acela de accelerare a vitezei de implementare a unor schimbări pe care companiile le pregăteau deja de ceva timp. Cum au putut fi implementate peste noapte schimbări programate pentru a fi implementate în câțiva ani? Ce efecte – pozitive și negative va avea acest lucru?
 • DIGITAL TRANSFORMATION. Cum a accelerat pandemia transformarea digitală și de ce nu există cale de întoarcere?
 • TECHNOLOGY- THE ANSWER TO ”HOW?”. Când discutăm de schimbare la nivel de business, cea mai dificilă întrebare pare a fi ”Cum?”. Cum ne împrietenim cu tehnologia pentru o implementare eficientă a schimbării?
 • IT’ S A MATTER OF TRUST. Ce schimbări tehnologice au fost grăbite de pandemia cu SARS-COV-2? Digitalizarea a devenit iminentă în noul context de funcționare a companiilor. Ce schimbări tehnologice sunt aici să rămână? Cum au reușit companiile să le gestioneze într-o perioadă dificilă, de criză?
 • CHANGE, CREATIVITY & LEADERSHIP. Cultura schimbării, îmbunătățirii permanente și încurajarea creativității la nivel organizațional. Cum putem, la nivel de leadership, crea un mediu al ideilor noi, al inovației și al îmbrățișării schimbării.
 • ALL ON BOARD. Cum putem diminua rezistența oamenilor la schimbare prin comunicare transparentă, leadership eficient și o buna planificare?
 • LEADERSHIP IN TIME OF CHANGE. De ce este leadership-ul atât de important în procesele de schimbare? Care sunt principalele aspecte pe care leaderii trebuie să le aibă în vedere când conduc echipele prin momente de transformare? Ce definește un bun ”change leadership”?
 • FAIL TO PLAN AND PLAN TO FAIL. Planificarea ca element esențial în procesul de schimbare, de transformare. Cum evităm sau depășim obstacole importante printr-o bună planificare? Ce definește calitatea unui plan de schimbare organizațională?
 • ALWAYS READY. Uneori schimbarea vine neprogramat, cum construim organizații agile, oricând receptive la schimbare? Cum poți, prin agilitate, transforma schimbarea într-un avantaj competitiv?

Participarea la conferință este gratuită, dar este necesară înregistrarea prealabilă, AICI.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la [email protected]

Detaliile Evenimentului