SEE Supply Chain & Logistics Forum & Expo 2021 (București)

Într-un mediu social și economic din ce în ce mai volatil, lanțurile de aprovizionare sunt mai atente la schimbările comportamentului consumatorului, la creșterea continuă a cererii pentru calitate și diferențiere.

Eficiența operațională ridicată și managementul eficace al lanțului de aprovizionare sunt esențiale, un diferențiator important pentru business-uri, iar lanțurile de aprovizionare se află sub o presiune continuă de a performa.

Contextul s-a modificat, la fel și obiectivele,  iar noul coronavirus reprezintă un catalizator în plus al schimbării. Evoluția tehnologică rapidă, noile niveluri ale conectivității și digitalizarea potențează riscurile, însă și oportunitățile pentru companiile care se adapteză cel mai rapid la noul context, în care modelul tradițional de aprovizionare nu mai este relevant. Pentru a face față acestui nou val, managerii trebuie să înțeleagă ce este nou, ce este posibil și ce este diferit acum.

Vom dezbate împreună la “Supply Chain & Logistics Forum & Expo”, eveniment ce va avea loc pe 17 septembrie la București.

Evenimentul reprezintă o platformă importantă pentru a obține insights de la companii de top, de a cunoaște profesioniști din domeniu, de a afla bune practici de management al lanțurilor de aprovizionare și logistică, ce funcționează cel mai bine și ce strategii dețin premise cu potențial în viitor.

Formatul evenimentului este hibrid, urmând să se desfășoare în format fizic (la Hotel Radisson Blu), în conformitate cu prevederile și condițiile autorităților, dar și online (platforma Cisco Webex).

AUDIENȚĂ:

 • Directori Logistică
 • Supply Chain Managers
 • Manageri transport și distribuție
 • Directori Operaționali
 • Directori Generali
 • Directori Financiari
 • Manageri planificare, aprovizionare, depozite
 • Directori import-export
 • Directori comerciali și vânzari
Transport & Distribution Manager, Etex Group (Belgia)   ‘One Company Man’/ ,,Omul-companie” lucrează la Etex Group de 37 de ani În ultimii 10 ani, conduce operațiunile din cadrul Lanțului de Aprovizionare de la un capăt la altul, fiind responsabil de cheltuielile aferente transportului, la nivelul Etex Cheltuielile respective acoperă întreaga distribiție locală, deplasările Inter EU,...
Director General Adjunct, Alka
Co-Founder & Managing Partner, Innoship
Production Manager, Fabrica de Bauturi Pepsico Avand o experienta de aproape 15 ani in supply chain, am ocupat diverse pozitii in companii precum Pernod Ricard si Ceva Logistics, inainte de a decide sa ma alatur unei initiative antreprenoriale timp de 8 ani. In 2018 m-am alaturat PepsiCo Romania in cadrul departamentului de Marketing Equipment Management...
Commercial Director, DocProcess Andreea are o experiență de 18 ani în vânzări, construind și conducând echipe puternice și performante. Înainte de a se alătura echipei DocProcess și de a contura strategia de vânzări și gestionarea conturilor corporative, a condus o echipa de Hunting într-un mediu multinațional, la Vodafone.
Supply Chain Global Access Range Manager, Dacia Parcurs professional  in Dacia-Groupe Renault : 2005-2010 – IT Project Manager 2010-2013 – IT Manager for Sales Division 2013-2015 – Cross Functional Team Manager on Supply Chain 2015-2020 Logistics Manager Powertrain & Chassis Plant Romania 2021- Supply Chain Global Access Range Manager Studii : 2002 – Politehnica București...
CATALIN CIRNARU
Supply Chain Manager, Flanco Cătălin are peste 15 ani de experiență în Supply Chain, atât în grupuri locale, cât și în multinaționale. De peste șapte ani, este Supply Chain Manager la Flanco Retail, coordonând atât departamentul de logistică, cât și lanțul de aprovizionare.
General Manager, Mantis Romania Implicat de peste 10 ani în proiecte IT dedicate logisticii și supply chain-ului, cu experiență în vanzarea și gestionarea proiectelor complexe de implementare a soluțiilor software dedicate logisticii. Mantis Romania este filiala locală a Mantis Informatics Group, un furnizor de top al soluțiilor software WMS dedicate logisticii cu prezență în peste...
Supply Chain Manager, ORKLA FOODS ROMANIA. În calitate de Executiv al lanțului de aprovizionare, scopul acestuia este să aducă o nouă abordare mediului modern de comerț, determinat de “Omni-Chanel”, “Big Data” și “Internet of things”. Acesta pune mare accent asupra Valorii care trebuie trecută prin lanțul de aprovizionare și apoi să ajungă la clienți, pe...
Acces fizic
495 lei +TVA
Buy Ticket

Discount de grup:

10% - 2 participanți
15% - 3 participanți
20% - 4+ participanți

Acces online
150 lei +TVA
Buy Ticket

Discount de grup:

10% - 2 participanți
15% - 3 participanți
20% - 4+ participanți

 • Optimizare și tendințe în supply chain. Supply Chain Management. Digitalizarea și automatizarea lanțului de aprovizionare ca avantaj competititiv. Lanțul de aprovizionare în cloud. Securitate. Strategii de optimizare, transformare și managementul lanțului de aprovizionare. Optică nouă în business: focus pe dimensiunea strategică, nu pe cea operațională. KPIs. Reducerea și gestionarea riscului.
 • E-commerce centric: Provocări specifice comerțului online la nivel de supply chain și logistică. Între externalizarea unor segmente operaționale și dezvoltarea acestora la nivel intern. Bune practici și oportunități. Adaptarea proceselor de supply chain și logistică la momentele de creștere bruscă a crererii. Alinierea marketing-ului cu logistica în comerțul electronic.
 • E-logistics transformation. Optimizarea și transformarea proceselor logistice cu focus pe client. Importanța unui lanț de aprovizionare performant. Soluții inteligente în materie de previzionare a cererii, inventar, strategii de depozitare și distribuție, provocările e-commerce-ului transfrontalier, integrarea soluțiilor tehnologice. Măsurarea performanței în operațiunile logistice în e-commerce.
 • Logistică inversă. Gestionarea și eficientizarea retururilor. Creșterea vizibilității lanţului de aprovizionare.
 • Adaptarea companiilor de curierat la noul context și perspectivele de dezvoltare ale pieței serviciilor de curierat.
 • Optimizarea depozitelor. Proiectare, îmbunătățirea eficienței depozitului, tehnologii, depozite inteligente.
 • Intralogistică și circulația mărfurilor. Facilități imobiliare și logistice: parcuri logistice, containere, cargo, utilaje.
 • Dinamica raportului cerere-ofertă în București și la nivel național pentru spații logistice. Planuri și strategii de dezvoltare, investiții, provocările și tendințele anului 2021.
 • Inovație în Supply Chain. IoT, Big data, omnichannel, asset sharing economy, cloud, roboți, automatizare și digitalizare, blockchain.
 • The future of workforce în supply chain. Motivarea echipelor și performanța operațională. Digitalizare și automatizare vs. profesioniști înalt calificați. Inteligența artificială și transformarea job-urilor, cu focus pe elementele care aduc plus valoare și pe care un robot nu le poate îndeplini.
 • Mișcare globală și lanțuri de aprovizionare ca avantaj strategic: Oportunități, soluții și provocări pentru integrarea și monitorizarea modernă a lanțului de aprovizionare. Cum să ajungem mai rapid la consumatorii noștri? Impactul asupra transportului de mărfuri.
 • Forecast și Demand Management. Stock Management. Bune practici și îmbunătățirea performanței în planificare, depozitare și livrare.
 • Promovarea alinierii organizaționale și cross-functional support.
 • Control și sustenabilitate: Capacități de raportare în timp real, process metrics și alternative ale functional metrics, sisteme integrate și interfețe de utilizator moderne.
 • Management în logistică: Gestionarea lanțului de aprovizionare ca prioritate strategică.
 • Multichannel supply chain. Rute flexibile și alternative pentru accesul pe noi piețe. Valorificarea mix-ului logistic și al transporturilor rutiere, aeriene, navale și feroviare.
 • Transportul intermodal – eficiență a costurilor și responsabilitate ecologică. Aspecte privind optimizarea transportului containerizat de mărfuri.
 • Importanța transportului rutier în lanțul logistic. Soluții eficiente de transport și distribuție. Provocări și oportunități.
 • Aspecte privind transportul feroviar în România. Perspective de dezvoltare, investiții, creștere a eficienței.
 • Poziționare strategică și deschidere maritimă: Rolul strategic al Portului Constanța în regiune și oportunități de dezvoltare a proiectelor de transport maritime.
 • Importanța punctelor nodale. Coordonarea lanţului de aprovizionare prin intermediul punctelor nodale.
 • Tax & Legal în supply chain și logistică: Aspecte legale și fiscale specifice industriei.
Debizz

 

Detaliile Evenimentului
Parteneri