Romanian Food & Agribusiness Conference 2020 (eveniment online)

BusinessMark are plăcerea să vă anunțe organizarea ediției a VIII-a a “Romanian Food & Agribusiness Conference”, eveniment online ce va avea loc pe 19 noiembrie 2020.

Agricultura și afacerile din sectorul agribusiness & food reprezintă o pondere importantă din PIB-ul României. Ultimii ani au adus investiții în agricultură și o optimizare a producției, business-urile din sectorul agricol sunt în general în creștere, iar România reprezintă un jucător semnificativ în UE. Absorbția bună a fondurilor europene fac din agribusiness o industrie atractivă, iar afacerile antreprenorilor sunt pe un trend ascendent.

Contextul provocat de noul coronavirus a impactat afacerile din domeniu. Prinși între măsurile obligatorii de siguranță și necesitatea aprovizionării continue pe fondul panicii cumpărătorilor, producătorii si retailerii au fost nevoiți să iși schimbe din mers strategiile de business și să se adapteze rapid la noul context. Fie că vorbim de trendurile de consum, producție sau gestionarea stocurilor de marfă, toate procesele au suportat schimbări în această perioadă.

Agricultura românească – Planul Național Strategic 2021-2027 – Industria alimentară – Piața de lactate – Piața de retail – Zona de finanțare. Care sunt concluziile anului 2020 și ce perspective avem pentru viitor? Cum va arăta noua normalitate?

Care sunt prioritățile și obiectivele României în noul exercițiu bugetar, cum s-au schimbat preferințele consumatorilor, ce strategii vor adopta producătorii si retailerii în viitor, cum iși vor schimba antreprenorii strategiile de business, sunt doar câteva dintre întrebările la care ne propunem să răspundem alături de importanți jucători din industrie.

AUDIENȚĂ:

 • Companii din FMCG, producători, procesatori
 • Asociații și agenții din industria agricolă
 • Agricultori – sectorul vegetal, zootehnie
 • Distribuitori și retaileri
 • Investitori
 • Furnizori de input-uri agricole, soluții, echipamente și servicii specifice industriei
 • Experți în domeniu
Director General, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale
Director General, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură
General Manager, Red Point Software Solutions (partener SAP) Razvan Gidei este absolvent al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași și a două MBA-uri. În 2007 a înființat compania Red Point Software Solutions, singurul partener SAP  100% românesc, specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții IT profesionale.
Co-Founder, Abund Berry Toate poveștile de succes sunt, de fapt, povești despre greșeli, ambiție, nesiguranță, risc, frică, perseverență, dorință, visuri și nu sunt deloc povești cu care ne-am obișnuit de mici, în care ai siguranța unui final frumos, ci sunt experiențe care te maturizează emoțional și te fac să te cunoști mai bine, să dezvolți...
Founder & General Manager, Microgreens România Cristian este un pionier al agriculturii moderne în România, aliniate la standarde europene de performanță. A fost premiat de către Forbes România pentru activitatea sa în ediția 2018 „30 sub 30”. În 2013, a înființat Ferma Fresh Microgreens România, producător de microplante, cunoscute ca microgreens în afară. Acestea sunt...
Președinte ANGST, Președinte ROMALIMENTA
Președinte, APRIL – Asociația Patronală Română din Industria Laptelui Dorin are peste 18 ani în piața laptelui. Din 2007, el este membru în Consilul Director al APRIL (Asociatia Paronala Romana din Industria Laptelui). Începând cu anul 2010, el este Prim Vicepreședinte April, iar în perioada 2012-2013, el a ocupat funcția de Director General al APRIL....
Director, Direcția Relații cu Instituții Naționale și Internaționale, CEC Bank Peste 25 de ani în domeniul bancar: preponderant în domeniul fondurilor europene, instrumentelor financiare de finanțare și garantare, finanțare externă, sindicalizări, managementul proiectelor, granturi de la UE și din bugetul de stat. De 7 ani și jumătate Președinta Comisiei de fonduri europene a ARB, membră...
Senior Purchasing Director, CBA Partners, Managing Director S1MA Daniela activează pe piața românească de FMCG de aproape 20 de ani și a acumulat o experiență vastă în domenii operaționale precum achiziții, vânzări și marketing. A contribuit, ca și Category Manager, Food Manager și Director de Marketing, la succesul uneia dintre cele mai importante companii din...
Marius Bîcu
Owner, Ferma cu Omenie Marius Bîcu este proprietarul Fermei cu Omenie, o afacere de familie care produce brânzeturi premium românești cu lapte de la animalele din ferma proprie. Brânza de burduf de la Fermă a primit în 2018 și 2019 premiul întâi pentru cea mai bună brânză de burduf din România. Marius are 70 de...
 • AGRICULTURA ROMÂNEASCĂ. BILANȚ ȘI PERSPECTIVE. Concluziile anului agricol 2020 și perspectivele pentru viitor. Impactul crizei sanitare asupra agriculturii. Soluții pentru dezvoltarea sistemelor de irigații în contextul noilor schimbări climatice. Ce măsuri pregătește MADR pentru a crește potențialul agricol al României?
 • PLANUL NAȚIONAL STRATEGIC 2021 – 2027. Care sunt prioritățile și obiectivele României în noul exercițiu bugetar? Soluții pentru revitalizarea spațiului rural.
 • INDUSTRIA ALIMENTARĂ. Situația industriei alimentare în contextul actual și premisele pentru anul următor. Cum au gestionat producătorii cererea tot mai mare venită dinspre consumatori în perioada starii de urgență? Evoluția prețurilor și soluții de creștere a capacității de producție pentru produsele românești. România - exportator de materie primă și importator de produse finite. Cum putem inversa acest rol?
 • RETAIL. Care au fost coordonatele principale în retailul alimentar din România și cum și-au adaptat companiile modelele de business după noile reguli impuse de criza sanitară? Influența comerțului online cu livrare la domiciliu și principalii factori de schimbare în sectorul de retail. Ciclul producător – retailer – consumator.
 • PIAȚA DE LACTATE. Analiza industriei laptelui, bilanțul anului 2020, impactul restricțiilor din Horeca, evolutia preturilor si asteptarile pentru anul următor.
 • FINANȚĂRI AGRICOLE. Sursele de finanțare în sectorul agricol. Care sunt cele mai bune soluții oferite de bănci, companii de leasing și fonduri de garantare pentru fermieri?
 • ROLUL TEHNOLOGIEI ÎN AGRICULTURA VIITORULUI. Digitalizarea agriculturii – soluții pentru creșterea productivității, optimizarea costurilor de producție și sisteme smart pentru pentru business-uri din domeniu. Cum contribuie inteligența artificială, robotica și volumele mari de date la eficientizarea proceselor.
 • FISCALITATE & LEGISLATAȚIE. Aspecte fiscale și legislative în agribusiness & food. Noutăți pentru anul fiscal 2021.
RADIO-UL OFICIAL:
PARTENERI MEDIA:
Debizz Top Business

 

Detaliile Evenimentului
Parteneri