LEADERSHIP CONCERT. THE ORCHESTRA EXPERIENCE

”The Orchestra Experience” are la baza un concept complex ce îmbina principiile de leadership cu cele ale armoniei și performanței, fiind un eveniment dedicat mediului de business. Paradigma muzicala asupra careia se concentreaza ”The Orchestra Experience” își propune sa ilustreze conexiunea dintre o orchestra și o companie, dezvaluind principii de coordonare, colaborare, înețlegere, spirit de echipa și leadership.
Precum un dirijor, liderul devine punctul de stabilitate al unei echipe ce poate deveni, printr-o corecta coordonare, perfect armonizată, asemenea unei orchestre. Astfel, muzica clasica are capacitatea de a fuziona cu principiile de leadership, de a le evidenția și de a le aduce aproape de fiecare membru al unei echipe profesionale.

În prima parte a evenimentului lideri ai mediului de business și cultural românesc vor împartași din experiența lor în ceea ce privește leadership-ul și dezvoltarea de echipe de succes, precum și în atingerea unor performanțe profesionale de excelență.

În cea de a doua parte, susinând ideea de leadership prin performanță, Conor Neill, lectorul cursului de Comportament Organizaional în cadrul IESE Business School, va avea o intervenție structurată drept o simfonie a colaborarii, conectând exercițiile muzicale de principiile de business, precum: comunicare, strategie, business plan, alocarea de resurse și delegarea de sarcini. Astfel, cu sprijinul Cameratei Regale și al dirijorului Constantin Adrian Grigore, acesta va demonstra importanța pe care un leader o are prin exemplificarea modului în care acțiunile dirijorului influențează modul în care întreaga orchestră colaborează.

Astfel, audiența ”The Orchestra Experience” va avea șansa extraordinară de a interacționa cu cea mai performantă echipă – orchestra condusă de dirijor.
Toate acestea construiesc obiectivul final al evenimentului – acela al performanței: Be in tune with your company’s music!

Detaliile Evenimentului