BUSINESS CHALLENGE (eveniment online)

În contextul dinamicii economiei internaționale, al progresului rapid al tehnologiei, al noilor valori și priorități aduse de tinerele generații, lumea de business se schimbă. În plus, noul coronavirus este un catalizator suplimentar al schimbării. Adaptarea, flexibilitatea, capacitatea de a anticipa tendințele devin condiții existențiale pentru companii.

Cum se situează în acest context business-urile antreprenoriale și IMM-urile?

Discutăm despre toate acestea în cadrul celei de a VIII-a ediții a BUSINESS CHALLENGE, eveniment online ce va avea loc pe 10 noiembrie 2020.

BUSINESS CHALLENGE este o conferință dedicată antreprenorilor și managerilor din cadrul companiilor medii și mici, o conferință ce își propune să abordeze problemele specifice cu care aceștia se confruntă, dar și să evidențieze potențialul imens ce stă în spatele business-urilor puse în mișcare de mințile agile și creative.

AUDIENȚĂ:

 • Antreprenori
 • Fondatori și acționari
 • General Managers
 • Executive Managers
 • Business Development Managers
 • Regional Managers
 • Marketing Managers
 • HR Managers
 • Commercial Managers
Secretar de Stat, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri
Consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului României, în domeniul economic
CEO, ROCA X Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul digital și în cel al inovației, mereu în mișcare, pasionat de simplitate, gândire strategică și customer experience, Alexandru este CEO- ul ROCA X, ce vânează start-up-uri promițătoare, ajutându-le să își accelereze creșterea și să se modeleze  în „unicornii” de mâine.
Director, Direcția Clienți Mari, CEC Bank Doamna Laura Daniela Mihai are o experiență de peste 20 ani în sistemul bancar românesc. Cariera sa a început în cadrul unei bănci românești cu tradiție și a continuat în sistemul bancar privat. Anul 2004 marchează începutul activității sale în calitate de coordonator, prin ocuparea mai  multor  poziții manageriale....
Co-Founder, Pago Adrian este co-fondator Pago, aplicația de plăți folosită lunar de peste 200.000 de români pentru plăți de facturi, asigurări, taxe, reîncarcări și donații. Aplicația a fost lansată vara aceasta în Polonia și urmează să fie lansată în Italia până la finalul anului.
CEO, Co-Founder, iFactor Antreprenor experimentat, cu o experiență de peste 20 de ani, în domenii care variază de la management la business development, vânzări și marketing. A dezvoltat câteva afaceri, de la startup-uri la companii care aduc vânzări anuale de milioane, cu peste 100 de angajați, prin planificare de afaceri eficientă, tehnici de vânzări creative...
Mirela Bucovicean, fondator Molecule F, Molecule F Concept Store, Molecule PR, Business Institute for Creative Industries (BICI by Mirela Bucovicean, Business of Fashion & Speed Up Your Business), Stay ALIVE by Mirela Bucovicean Mirela Bucovicean este un om de business, altfel spus, acel om de business care se autodepășeste părăsind în permanență zona de confort ...
Managing Partner, Tremend Ioan Cocan este antreprenor în zona tehnologiei, cu o experiență de peste 20 de ani în inginerie software și management. După o carieră de consultant software, inspirat de un startup din Silicon Valley, a co-fondat Tremend, în 2005 Ca Managing Partner, a ajutat la creșterea business-ului Tremend de la o mică firmă...
Dan Berteanu
CEO, Bittnet Training & VP of Education, Bittnet Group Dan și-a lansat cariera în vânzări și a lucrat în sectoare precum FMCG, produse chimice și educație de-a lungul parcursului său profesional. Dan și-a început călătoria antreprenorială în 2012, după ce a cumpărat franciza românească a AchieveGlobal și a rebranduit-o în Equatorial. În 2018, după o ieșire...
Director General, Wise Finance Solutions Bogdan Hossu este CEO al companiei de consultanță Wise Finance Solutions de 10 ani. Este fondatorul companiei. Dacă la început primele proiecte dezvoltate valorau câteva zeci de mii de euro, de-a lungul anilor, compania și reputația sa au crescut, ajungând la o valoare de sute de milioane de euro a...
Bere Zăganu, Owner Laurențiu Bănescu este co-fondatorul Zăganu – un brand de bere artizanală, nepasteurizată, produsă în micro-berăria proprie, situată la poalele muntelui cu același nume. Laurențiu are peste 10 ani de experiență în poziții de management în Vânzari și Marketing, în companii multinaționale cum ar fi Coca-Cola, Carlsberg, Red Bull sau Henkel. Din 2013,...
CEO & Co-Founder, Symphopay Manager cu o experiență de peste 20 ani de zile in industrii precum plați electronice, platforme online, dezvoltare si distribuție de produse software și servicii financiar-bancare. Daniel a fost implicat in poziții cheie in RAV AntiVirus (achiziționat de Microsoft in 2003), Avangate (achiziționat de Francisco Partners in 2014) si GECAD ePayment...
 • TRANSFORM – ADAPT – REPEAT. De ce este necesar să avem o perspectivă a schimbării asupra business-ului? Suntem realmente pregătiți pentru noua viteză de evoluție a tehnologiei, societății, economiei?
 • CHALLENGE ACCEPTED! Între disciplină și viziune, între pragmatism și creativitate, între libertate și responsabilitate, ce determină liderii să pornească și să se păstreze pe drumul antreprenoriatului?
 • CAUGHT BETWEEN FAST AND FAST GROWING. Totul pare să se miște rapid – tehnologia, modelele de lucru, ritmul de dezvoltare. Ce faci când business-ul tău nu prinde aceeși viteză? În ritmul accelerat ce caracterizează mediul de business și societatea, cum privim companiile mici și mijlocii, precum și start-up-urile? A devenit ”fast growing” o condiție a succesului?
 • VALUES SHIFT. Cum s-au schimbat valorile și principiile noilor generații? Afacerile responsabile, autentice, implicate social sunt în topul preferințelor acestora. Ce avantaje aduce ”noul consumator” pentru companiile mici și mijlocii?
 • FROM LOCAL TO INTERNATIONAL. Ce provocări aduce extinderea afacerilor peste hotare, dar și ce oportunități? De la aspectele culturale la cele economice, ce presupune o analiză corectă a factorilor? Când business-ul se extinde spre piețele internaționale, devine necesară calibrarea perspectivei la ”the big picture”. Cum putem eficientiza tranziția de la local la internațional?
 • INVEST. Care sunt modalitățile de finanțare pentru proiectele antreprenoriale? Între programele guvernamentale și soluțiile private.
 • SMART EXIT. Cum poți face un exit inteligent, la momentul potrivit și în circumstanțele potrivite? La ce ne putem aștepta când luăm în calcul vinderea unei afaceri?
 • CREATIVITY IS NOT JUST FOR CREATIVE INDUSTRIES. Creativitatea nu este rezervată doar anumitor business-uri. Creativitatea pragmatică, eficientă poate și trebuie să definească orice business în căutarea de soluții pentru dezvoltare și afirmare. Unde stă ascunsă creativitatea, dincolo de ”glam”? Cum o putem face parte din abordarea noastră zilnică?
 • THE MIRACLE OF TECHNOLOGY. Tehnologia ca avantaj competitiv pentru start-up-uri și IMM-uri. Cum poate ajuta tehnologia pentru a câștiga teren în fața competitorilor deja consacrați prin optimizare, automatizare, personalizare, eficientizare?
 • DO THE MATH. Optimizarea costurilor. Ce instrumente avem la îndemână?
 • FLIP THAT BUSINESS. Cum ”renovezi” un business când scenariul negativ începe sa domine? Cum utilizăm flexibilitatea companiilor mici și mijlocii pentru a redefini sisteme, strategii și a întoarce soarta?
 • TO THE RESCUE. Când planurile în business se prăbușesc, cum reușim să creăm un ”crisis management plan” eficient ce să susțină restabilizarea? Cum se poate transforma o provocare în oportunitate?
 • SWEET INNOVATION. Deși pare a fi aspirația multor companii, inovația își are traducerea mai degrabă în plan pragmatic decât în plan ideatic. Cum înțelegem inovația la nivelul IMM-urilor, start-up-urilor? Cum conectăm analiza realistă a pieței cu obiectivele companiei prin creativitate pragmatică?
RADIO-UL OFICIAL:
PARTENERI MEDIA:
Debizz Top Business

 

Detaliile Evenimentului
Parteneri
 • Bittnet Training