Automatizări inteligente și accesibile pentru depozite: Cheia Succesului (eveniment online)

Mantis România, cu susținerea BusinessMark, are plăcerea să vă anunțe organizarea evenimentului “Automatizări inteligente și accesibile pentru depozite: Cheia Succesului. Aflați cum să creșteți performanța logistică împreună cu Mantis LVS ”, ce va avea loc online, pe 10 noiembrie 2021.

Nevoia automatizării și digitalizării operațiunilor de depozitare a mărfii este din ce în ce mai vizibilă în România, astfel de proiecte sunt în atenția companiilor ce îsi propun eficientizarea fluxurilor logistice și dezvoltarea sustenabilă a afacerii. Pentru a asigura succesul investițiilor în automatizări, companiile trebuie să gestioneze mai multe provocări, printre care asigurarea unei bune sinergii între sistemele IT și soluțiile hardware, precum și elaborarea cerințelor și bunul management de proiect.

În egală măsură, digitalizarea lanțului de aprovizionare și a operațiunilor de depozitare are un rol important în asigurarea succesului proiectelor de automatizare. În cazul acestora, soluțiile IT folosite de companii trebuie să fie cât mai compatibile cu diferiții furnizori de sisteme hardware, iar rolul aplicațiilor de tip WMS (managementul depozitului) devine extrem de important.

În ultimii 15 ani Mantis a investit constant în soluția Logistics Vision Suite, un sistem WMS capabil să gestioneze nativ cerințe complexe și compatibilitatea cu diferite sisteme de automatizare a depozitelor. Preocuparea Mantis de a avea o soluție WMS capabilă să gestioneze diferite soluții de automatizare de la diferiți producători, a condus către zeci de proiecte cu astfel de tehnologii în diferite țări, inclusiv în Romînia.

Evenimentul organizat de Mantis România, cu susținerea BusinessMark, are scopul de a împărtăși bune practici în domeniu și de a aduce în atenția audienței experiențe de proiect și exemple de investiții în automatizări implementate împreună cu soluția Logistics Vision Suite la o serie de clienți din România.

Un eveniment:         Organizat cu susținerea:

AUDIENȚĂ:

 • Directori Logistică
 • Supply Chain Managers
 • Manageri Operaționali
 • Directori Generali
 • Directori Financiari
 • Manageri IT
 • Manager sisteme ERP & WMS
 • Manageri transport și distribuție
 • Manageri planificare, aprovizionare, depozite
General Manager, Mantis România Implicat de peste 10 ani în proiecte IT dedicate logisticii și supply chain-ului, cu experiență în vanzarea și gestionarea proiectelor complexe de implementare a soluțiilor software dedicate logisticii. Mantis Romania este filiala locală a Mantis Informatics Group, un furnizor de top al soluțiilor software WMS dedicate logisticii cu prezență în peste...
Manager Regional DLD PH, Aquila Marian este Manager Regional DLD PH în cadrul Aquila. Din această poziție coordonează activitatea operațională din depozitele aferente zonei PH, respectiv DC1, DLD PH, DC3, DC4 și Coca Cola PH, activități de distribuție și logistică pentru clienții și partenerii Aquila.
Manager sisteme ERP & WMS, CONEX Distribution Marius ocupă poziția de Manager sisteme ERP & WMS. Rolul principal al lui Marius în compania CONEX Distribution este de analiză, planificare, implementare și optimizare a fluxurilor de business transpuse în sistemele informatice.
Director Tehnic, Mantis România Laurențiu Boarna este Director Tehnic în cadrul Mantis România, având o experiență de peste 15 ani în IT dedicați logisticii, ocupând diferite roluri ce i-au permis implicarea în proiecte de digitalizare, atât in echipele companiilor ce furnizează servicii logistice ,cât și în cadrul companiilor ce implementează soluții IT.
 • Exemple de bune practici în implementarea soluțiilor de automatizare integrate cu soluțiile WMS
 • Importanța unui sistem WMS matur în gestionarea operațiunilor logistice
 • Importanța serviciilor profesionale de analiză și consultanță în pregătirea proiectelor IT
 • Utilizarea tehnologiilor de picking cu module de lumină (Light picking)
 • Utilizarea tehnologiilor de picking cu module de voce (Voice picking)
 • Utilizarea de soluții pentru Material Handling
 • Tehnologii pentru viitor: Vision & Augumented Reality picking

Participarea la eveniment este gratuită, dar este necesară înregistrarea prealabilă, AICI.

Cei înscriși vor primi pe mailul completat în formularul online detaliile de conectare în Cisco Webex, platforma pe care va avea loc evenimentul. Mailul va fi transmis cu o zi înainte de eveniment, pe 9 noiembrie.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la [email protected].

Detaliile Evenimentului