2017, anul planului BEPS

PKF Finconta și BusinessMark Event Management au plăcerea de a vă invita la conferința “2017, anul planului BEPS”, ce avea loc pe 26 ianuarie 2017 la Hotel InterContinental din București. Evenimentul este organizat cu scopul de a aduce în lumină și a dezbate aspecte ce țin de aderarea Româniri la planul BEPS, ce ne rezervă viitorul din perspectiva fiscalității versus prețuri de transfer (ATAD).

Evenimentul reunește experți în aria prețurilor de transfer ce vor aborda teme precum: noile cerințe de documentare: 3 părți; importanța secțiunilor descriptive ale grupului, inclusiv analiza funcțională la nivel de grup; analiza economică a tranzacțiilor: studii de comparabilitate, analiza anuală versus multianuală și ce presupune aceasta; marile dezavantaje ale obligativității întocmirii anuale a dosarului; activități ale acționariatului versus activități de administrare și servicii suport; serviciile cu valoare adaugată redusă.

*Participarea la eveniment echivalează cu 5 ore de pregătire profesională pentru membrii Camerei Consultanților Fiscali 

TARGET
  • directori financiari
  • directori generali
  • controlleri financiari
  • directori economici
  • directori contabili
  • contabili
  • auditori
  • experţi fiscali
  • analişti financiari
  • consultanţi fiscali
Mădălina Cotruț este avocat în Baroul București, lector la Advanced Master’s International Tax Law (LLM) IBFD / University of Amsterdam, guest speaker la Masterul de drept fiscal din cadrul Universității București și expert fiscal în programe derulate în diferite țări în curs de dezvoltare de Banca Mondială și Ministerul de Finanțe din Olanda. A absolvit...
Managing Partner, PKF Finconta Florentina Șușnea ocupă poziția de Managing Partner al Grupului Finconta, grup alcătuit din patru societăţi: PKF Finconta, PKF Finconta Consultanţă, Finconta Human Resources și Finconta Consulting SPRL. Este licențiată în economie și științe juridice, cu un master în Fiscalitate și politici fiscale, absolventă a programului EMBA Tiffin University USA și Doctor...

* Aderarea României la planul BEPS
* Noile cerințe de documentare: 3 părți
* Importanța secțiunilor descriptive ale grupului, inclusiv analiza funcțională la nivel de grup
* Analiza economică a tranzacțiilor: studii de comparabilitate, analiza anuală versus multianuală și ce presupune aceasta.
* Marile dezavantaje ale obligativității întocmirii anuale a dosarului
* Ce ne rezervă viitorul din perspectiva fiscalități versus prețuri de transfer (ATAD):
** Noi definiții pentru întreprinderile associate
** Costul de îndatorare
** Analiza împrumuturilor între companii afiliate
** Alte aspecte ale fiscalității internaționale
* Activități ale acționariatului versus activități de administrare și servicii suport
* Serviciile cu valoare adaugată redusă

Detaliile Evenimentului