Despre noi

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu”, proiecte gândite, dezvoltate și implementate de echipa noastră, prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri un spaţiu profesionist de discuţii şi networking.

Încă de la înființarea din anul 2013, principiul ce a stat la baza dezvoltării BusinessMark a fost acela al utilității, corectitudinii și relevanței. Ne propunem să venim în întâmpinarea mediului de afaceri cu proiecte construite pentru a contribui în mod real la dezvoltarea companiilor din diferite industrii și arii profesionale.

La nivel de abordare, considerăm că este important ca evenimentele business să țină cont de realitatea pieței, să fie ancorate în problemele pe care fiecare industrie le întâmpină, să aibă la bază un conținut puternic la nivel de tematică, să implice toți jucătorii importanți dintr-un anumit sector pentru o perspectivă globală și corectă, să angreneze persoane relevante din segmentul vizat.

Dincolo de evenimentele cu tradiție pe care le organizăm în București, desfășurăm proiecte în orașe precum: Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Brașov și Iași.

Pe langă evenimentele „concept propriu” pe care le organizăm, oferim partenerilor noștri servicii de Event Management și B2B Public Relations.

BusinessMark este o companie înființată în 2013, ce are ca linie principala de activitate organizarea de evenimente business ”concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking.

Prin combinarea celor mai bune metode de comunicare și de business matchmaking, le propunem clienților noștri instrumente eficiente de dezvoltare, îi încurajăm să creeze parteneriate strategice și să se conecteze cu specialiștii din țară și străinătate.

În drumul nostru am căutat parteneri de încredere alături de care să dezvoltăm evenimente cu impact puternic pentru mediul de afaceri. Oferim, așadar, posibilitatea organizării de evenimente B2B “custom made” pentru companii.

Analizăm și planificăm împreună cu fiecare client cele mai bune modele de eveniment, care să respecte strategia de business a acestuia. Oferim consultanță și suport în realizarea și implementarea conceptului, asigurăm managementul evenimentului prin aspecte ce țin de creație, logistică, producție și optimizarea bugetului.

Oferim servicii de B2B Public Relations pentru companii nou intrate pe piața românească, dar și pentru cele cu tradiție. Inițiem campanii adresate unor audiențe business diferite, în conformitate cu o strategie de comunicare adaptată nevoilor și obiectivelor fiecărei companii.

Punem consultanța de calitate pe primul loc! Oferim expertiză companiilor care își doresc să se afirme sau să se poziționeze pe piață. Cunoștințele, conexiunile și experiența acumulată în business ne determină să construim campanii și strategii de PR B2B adaptate la coordonatele realității economice.

Responsabilitate Sociala

BusinessMark investește în inițiative de responsabilitate socială pentru a face din România un loc mai bun pentru generații viitoare.

Până acum am susținut inițiative din domenii precum:

Educație – un element fundamental în dezvoltarea armonioasă a unei societăți. Fie că vorbim despre dezvoltarea profesională sau promovarea educației antreprenoriale, ne dorim să oferim tinerilor mediul în care să poată progresa.

Mediu – în viziunea noastră, o lume altfel este cea în care oamenii își exprimă grija față de natură, iau inițiativă și se implică în acțiuni de schimbare durabilă. Ne implicăm în activități ce au rolul de a proteja mediul înconjurător, care contribuie la reducerea poluării și promovează energia verde.

Sport – credem într-o Românie activă și sănătoasă. Susținem sportivii români și îi încurajăm în drumul lor către performanță.


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/customer/www/business-mark.ro/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 177
Galerie foto